Ikona za chat

Pon. - Pet. | 9 - 16 sati

0 99 - 6722 268‬

Dođite u kontakt s nama

Kontaktirajte nas sada i zajedno riješimo sve vaše upite

Vaša radoznalost i pitanja su nam dragocjeni. Ako želite saznati više o tome kako naša kreativnost može obogatiti vaše projekte, s veseljem ćemo vas saslušati. Naša vrata i srca su otvorena za sve vaše ideje i upite. Pošaljite nam poruku putem kontakt obrasca, a mi ćemo vam se javiti čim prije. Naravno, tu smo i na telefonu ili e-mailu, posebno ako je nešto hitno. Ako biste željeli popiti kavu s nama ili nas upoznati putem video poziva, samo nam se javite kako bismo se mogli dogovoriti. Jer, svaki kontakt s vama je prilika da zajedno stvaramo nešto posebno. Veselimo se svakom novom početku s vama!

Javite nam se

Tromilja 6
22221 Lozovac
Hrvatska

Radno vrijeme

Naše radno vrijeme je:
Pon. - Pet. | 9 - 16 sati

Ako nas želite kontaktirati izvan naših uobičajenih radnih sati, slobodno nam pošaljite e-mail. Znamo koliko je važno biti povezan, pa ćemo se potruditi odgovoriti vam što je brže moguće. Svaki vaš upit, svaka poruka i svaki komentar za nas su dragocjeni. U svakom trenutku osjećamo odgovornost prema vama, našim klijentima i partnerima, i želimo vam pružiti najbolju moguću podršku.

S nestrpljenjem iščekujemo svaku vašu poruku i radujemo se budućim razgovorima s vama! Dođite u kontakt s nama.

Gdje nas možete pronaći?

Naša lokacija nije samo fizička adresa; to je srce našeg poslovanja. Smješteni smo na mjestu koje je lako dostupno i spremni smo vas dočekati. Pogledajte našu točnu lokaciju na Google karti ispod i osjetite se slobodno da nas posjetite. Bilo da imate pitanje, želite započeti novi projekt ili samo želite upoznati naš tim, vrata naše tvrtke su vam uvijek otvorena. Vidimo se uskoro!

Komunikacija bez granica

U današnjem globaliziranom svijetu, komunikacija je ključna. Bez obzira na to gdje se nalazite, važno je osigurati da vaša poruka dopre do prave publike. U KRKA – KREATIV, razumijemo važnost ove međunarodne komunikacije i ponosno pružamo usluge kako hrvatskim tako i klijentima iz njemačkog govornog područja.

Naš tim stručnjaka je pažljivo odabran kako bi zadovoljio potrebe naših klijenata. Sastoji se od stručnjaka koji tečno govore oba jezika i razumiju kulturološke nijanse koje dolaze s njima. Ovo nam omogućuje da pružimo usluge koje nisu samo tehnički besprijekorne, već i kulturološki osjetljive.

Zašto je ovo važno? Jer u svijetu digitalnog marketinga, razumijevanje vaše publike je pola bitke. Ako želite da vaša poruka dopre do srca i uma vaših klijenata, morate govoriti njihovim jezikom, kako doslovno tako i figurativno.

Ako ste iz njemačkog govornog područja i tražite partnera koji će vam pomoći da se povežete s hrvatskim tržištem, ili obrnuto, na pravom ste mjestu. Naša strast je pomoći vam da premostite jaz između ovih dvaju tržišta i osigurate da vaša poruka bude jasno čuta.

Osim jezičnih vještina, naša predanost kvaliteti i izvrsnosti osigurava da svaki projekt koji preuzmemo bude obavljen s najvećom pažnjom i profesionalizmom. Bez obzira na to tražite li web dizajn, digitalni marketing, SEO optimizaciju ili bilo koju drugu uslugu, možete biti sigurni da ćete s nama dobiti najbolje.

Uz to, razumijemo važnost transparentnosti i komunikacije. Zato smo uvijek dostupni za sva vaša pitanja, komentare ili povratne informacije. Naš cilj je osigurati da se osjećate podržano i informirano tijekom cijelog procesa suradnje s nama.

Dakle, bez obzira na to jeste li hrvatska tvrtka koja želi proširiti svoje poslovanje na njemačko govorno područje ili njemačka tvrtka koja želi istražiti hrvatsko tržište, mi smo ovdje da vam pomognemo. Kontaktirajte nas danas i saznajte kako možemo biti vaš most između Hrvatske i njemačkog govornog područja.

 

Navigacija

KRKA – KREATIV je vaša agencija za moderni i učinkoviti web dizajn, uspješne SEO strategije i kreativni grafički dizajn. Razvijamo web stranice koje ne samo da impresioniraju, već odgovaraju vašim individualnim potrebama.

Naše radno vrijeme je:
Pon. - Pet. | 9 - 16 sati