Ikona za chat

Pon. - Pet. | 9 - 16 sati

0 99 - 6722 268‬

Vaša priča kroz naše WordPress usluge na KRKA – KREATIV

Na KRKA – KREATIV, svaki put kada koristimo WordPress, to je kao da otvaramo novu stranicu vaše priče. Naše WordPress usluge nisu samo tehnički posao, već srce i duša onoga što radimo. Svaki projekt je prilika da zajedno s vama stvaramo nešto posebno, da vašu viziju pretvorimo u stvarnost. Jer za nas, WordPress usluge nisu samo alat – one su most između vaših ideja i svijeta koji čeka da ih otkrije.

Koji su najpopularniji CMS sustavi za izradu web stranica?

WordPress je najpopularniji CMS sustav na svijetu. Koristi ga preko 64 % svih web stranica, što ga čini najčešće korištenim softverom otvorenog koda na svijetu. WordPress je jednostavan za korištenje i nudi širok izbor tema i dodataka koji omogućuju tvrtkama i pojedincima da kreiraju vlastite web stranice.

Joomla je još jedan popularan CMS sustav. Koristi ga preko 3 % svih web stranica. Joomla je nešto složenija od WordPressa, ali nudi i više funkcija i mogućnosti prilagodbe.

Drupal je CMS sustav koji je pogodan za velike i kompleksne web stranice. Koristi ga preko 2 % svih web stranica.

TYPO3 je još jedan popularan CMS sustav. To je moćan i fleksibilan sustav koji je pogodan za velike i kompleksne web stranice.

Wix je CMS sustav koji se temelji na principu povlačenja i ispuštanja. Koristi ga preko 0,9 % svih web stranica. Wix omogućuje korisnicima da kreiraju web stranice bez znanja o programiranju.

WordPress je najpopularniji CMS sustav na svijetu, a slijede ga Joomla, Drupal, TYPO3 i Wix. Ovi sustavi nude razne funkcije i mogućnosti prilagodbe za izradu web stranica za tvrtke i pojedince.

WordPress
64.1%
Joomla
3.2%
Drupal
2.7%
Typo3
2.2%
Wix
0.9%
WordPress ikona

WordPress usluge: Zašto je WordPress poput dobrog prijatelja?

Zamislite da šetate gradom i svaki drugi dućan koji vidite koristi istu marku kave. Pitate se, zašto baš ta kava? Slično je s WordPressom. Čak 64,1% svih web stranica ga koristi, i postoji razlog za to. WordPress nije samo platforma; on je kao stari prijatelj koji vas nikada ne iznevjeri. Svojom prilagodljivošću i toplinom, pridobiva srca mnogih. U KRKA – KREATIV, osjećamo tu povezanost s WordPressom. Kao što se oslanjate na pouzdanog prijatelja, tako se i mi oslanjamo na WordPress da bismo vam pružili najbolje iskustvo.

Optimizacija za najbolje performanse

U digitalnom svijetu gdje svaka sekunda broji, brzina i sigurnost su ključni. Naša WordPress optimizacija osigurava da vaša stranica radi brzo, sigurno i bez problema. Ali to nije sve – stalno pratimo najnovije trendove i tehnologije kako bismo osigurali da ste uvijek korak ispred konkurencije.

Često postavljana pitanja o WordPressu

WordPress je besplatan i otvorenog koda sustav za upravljanje sadržajem (CMS) koji omogućuje korisnicima da kreiraju i održavaju web stranice bez potrebe za naprednim programerskim znanjem.

WordPress je iznimno prilagodljiv, korisnički prijateljski i podržan od strane ogromne zajednice. Nudi tisuće tema i dodataka koji omogućuju kreiranje jedinstvenih i funkcionalnih web stranica za različite potrebe.

Da, WordPress je siguran ako se pravilno održava. Redovito ažuriranje WordPressa, tema i dodataka, kao i primjena sigurnosnih mjera, ključni su za održavanje sigurnosti vaše web stranice.

Iako postoje mnogi CMS-ovi na tržištu, WordPress je najpopularniji zbog svoje prilagodljivosti, korisničke prijateljnosti i velike zajednice. Njegova fleksibilnost omogućuje kreiranje različitih vrsta web stranica, od blogova do e-trgovina.

Ne nužno. Jedna od prednosti WordPressa je što je prilagođen korisnicima bez tehničkog znanja. Međutim, za složenije funkcionalnosti ili prilagođeni dizajn, možda će vam trebati stručnjak za WordPress.

Na KRKA – KREATIV, nudimo sveobuhvatne WordPress usluge, uključujući izradu, dizajn, optimizaciju, održavanje i podršku. Naš tim stručnjaka osigurat će da vaša web stranica bude funkcionalna, estetski privlačna i optimizirana za tražilice.

WordPress optimizacija od KRKA - KREATIV