Ikona za chat

Pon. - Pet. | 9 - 16 sati

0 99 - 6722 268‬

Vaša priča kroz naše WordPress usluge na KRKA – KREATIV

Na KRKA – KREATIV, svaki put kada koristimo WordPress, to je kao da otvaramo novu stranicu vaše priče. Naše WordPress usluge nisu samo tehnički posao, već srce i duša onoga što radimo. Svaki projekt je prilika da zajedno s vama stvaramo nešto posebno, da vašu viziju pretvorimo u stvarnost. Jer za nas, WordPress usluge nisu samo alat – one su most između vaših ideja i svijeta koji čeka da ih otkrije.

Koji su najpopularniji CMS sustavi za izradu web stranica?

WordPress je najpopularniji CMS sustav na svijetu. Koristi ga preko 64 % svih web stranica, što ga čini najčešće korištenim softverom otvorenog koda na svijetu. WordPress je jednostavan za korištenje i nudi širok izbor tema i dodataka koji omogućuju tvrtkama i pojedincima da kreiraju vlastite web stranice.

Joomla je još jedan popularan CMS sustav. Koristi ga preko 3 % svih web stranica. Joomla je nešto složenija od WordPressa, ali nudi i više funkcija i mogućnosti prilagodbe.

Drupal je CMS sustav koji je pogodan za velike i kompleksne web stranice. Koristi ga preko 2 % svih web stranica.

TYPO3 je još jedan popularan CMS sustav. To je moćan i fleksibilan sustav koji je pogodan za velike i kompleksne web stranice.

Wix je CMS sustav koji se temelji na principu povlačenja i ispuštanja. Koristi ga preko 0,9 % svih web stranica. Wix omogućuje korisnicima da kreiraju web stranice bez znanja o programiranju.

WordPress je najpopularniji CMS sustav na svijetu, a slijede ga Joomla, Drupal, TYPO3 i Wix. Ovi sustavi nude razne funkcije i mogućnosti prilagodbe za izradu web stranica za tvrtke i pojedince.

WordPress usluge KRKA - KREATIV
WordPress
64.1%
Joomla
3.2%
Drupal
2.7%
Typo3
2.2%
Wix
0.9%

WordPress usluge: Zašto je WordPress poput dobrog prijatelja?

Zamislite da šetate gradom i svaki drugi dućan koji vidite koristi istu marku kave. Pitate se, zašto baš ta kava? Slično je s WordPressom. Čak 64,1% svih web stranica ga koristi, i postoji razlog za to. WordPress nije samo platforma; on je kao stari prijatelj koji vas nikada ne iznevjeri. Svojom prilagodljivošću i toplinom, pridobiva srca mnogih. U KRKA – KREATIV, osjećamo tu povezanost s WordPressom. Kao što se oslanjate na pouzdanog prijatelja, tako se i mi oslanjamo na WordPress da bismo vam pružili najbolje iskustvo.

Optimizacija za najbolje performanse

U digitalnom svijetu gdje svaka sekunda broji, brzina i sigurnost su ključni. Naša WordPress optimizacija osigurava da vaša stranica radi brzo, sigurno i bez problema. Ali to nije sve – stalno pratimo najnovije trendove i tehnologije kako bismo osigurali da ste uvijek korak ispred konkurencije. Naše najbolje WordPress Usluge za vas. 5 Savjeta za vašu web wtranicu od usluge KRKA – KREATIV. Vaša priča kroz nas.

Često postavljana pitanja o WordPressu

Što je WordPress?

WordPress je besplatan i otvorenog koda sustav za upravljanje sadržajem (CMS) koji omogućuje korisnicima da kreiraju i održavaju web stranice bez potrebe za naprednim programerskim znanjem.

Zašto bih trebao koristiti WordPress?

WordPress je iznimno prilagodljiv, korisnički prijateljski i podržan od strane ogromne zajednice. Nudi tisuće tema i dodataka koji omogućuju kreiranje jedinstvenih i funkcionalnih web stranica za različite potrebe.

Je li WordPress siguran?

Da, WordPress je siguran ako se pravilno održava. Redovito ažuriranje WordPressa, tema i dodataka, kao i primjena sigurnosnih mjera, ključni su za održavanje sigurnosti vaše web stranice.

Kako se WordPress uspoređuje s drugim CMS-ovima?

Iako postoje mnogi CMS-ovi na tržištu, WordPress je najpopularniji zbog svoje prilagodljivosti, korisničke prijateljnosti i velike zajednice. Njegova fleksibilnost omogućuje kreiranje različitih vrsta web stranica, od blogova do e-trgovina.

Trebam li tehničko znanje da bih koristio WordPress?

Ne nužno. Jedna od prednosti WordPressa je što je prilagođen korisnicima bez tehničkog znanja. Međutim, za složenije funkcionalnosti ili prilagođeni dizajn, možda će vam trebati stručnjak za WordPress.

Kako KRKA - KREATIV može pomoći s mojom WordPress stranicom?

Na KRKA – KREATIV, nudimo sveobuhvatne WordPress usluge, uključujući izradu, dizajn, optimizaciju, održavanje i podršku. Naš tim stručnjaka osigurat će da vaša web stranica bude funkcionalna, estetski privlačna i optimizirana za tražilice.

WordPress optimizacija od KRKA - KREATIV

Navigacija

KRKA – KREATIV je vaša agencija za moderni i učinkoviti web dizajn, uspješne SEO strategije i kreativni grafički dizajn. Razvijamo web stranice koje ne samo da impresioniraju, već odgovaraju vašim individualnim potrebama.

Naše radno vrijeme je:
Pon. - Pet. | 9 - 16 sati