Ikona za chat

Pon. - Pet. | 9 - 16 sati

0 99 - 6722 268‬

Izrada web shopa s dušom: Vaš digitalni kutak uz KRKA – KREATIV

U digitalnom svijetu gdje svaki web shop može biti samo još jedna destinacija, mi želimo da vaša bude posebna avantura. S nama, izrada web shopa postaje umjetničko djelo, mjesto gdje svaki proizvod priča svoju priču. Želimo da vaši kupci osjete toplinu, strast i predanost iza svake stavke koju ponudite. Da se osjećaju kao da su otkrili skriveni dragulj u moru online trgovina. Uz KRKA – KREATIV, vaš web shop neće biti samo mjesto kupnje, već dom gdje se srca vaših kupaca i vašeg brenda susreću.

Vaša priča pretočena u izradi web shopa

U digitalnom svijetu gdje svaka trgovina teži biti posebna, vaša internet trgovina s KRKA – KREATIV postaje mjesto gdje svaki posjetitelj osjeća vašu strast i priču. Ne radi se samo o prodaji proizvoda, već o stvaranju iskustva koje odražava vaše vrijednosti. Svaki detalj, od dizajna do opisa, pripovijeda priču o vama i vašem brendu. Kada posjetitelji osjete tu toplinu i povezanost, vaša trgovina postaje njihova omiljena destinacija. U moru online trgovina, vaša se ističe kao mjesto koje se pamti i kojem se rado vraća.

Prikaz izrada web shopa sa Ecwid i WordPress platformom za web stranicu christliche-kindergeschichten.de.

KRKA - KREATIV: Vaš kompas kroz različite svjetove online trgovina

Woocommerce: Zamislite Woocommerce kao krojača koji šiva odijelo po mjeri. Ova platforma je prilagodljiva i može se oblikovati prema vašim specifičnim potrebama, bilo da imate malu zanatsku trgovinu ili veliki online megastore. Woocommerce je vaša prilika da stvorite trgovinu koja odražava srž vaše marke.
Shopify: Ako želite jednostavno i brzo postaviti online trgovinu, Shopify je idealno rješenje za vas. Platforma je jednostavna za korištenje i nudi širok raspon gotovih rješenja, tako da možete početi prodavati odmah.
Ecwid: Ecwid je kao snažni dodatak vašem već postojećem vozilu. Ako već imate web stranicu i želite je proširiti s funkcionalnošću online trgovine, Ecwid je vaš turbo punjač koji će vašu web stranicu pretvoriti u dinamičnu trgovinu.
Spreadshop: Za kreativne duše koje žele pretočiti svoje ideje u proizvode, Spreadshop je vaša digitalna radionica. Uz njega, vaši originalni dizajni postaju stvarni proizvodi koje možete ponuditi svijetu.

WooCommerce
28.5%
Shopify
19.6%
Ecwid
6.2%
Spreadshop
4%

Web shop nije samo prodajno mjesto. To je digitalna priča vašeg branda.

Izrada web shopa i online rgovine: Pregled vodećih platformi – WooCommerce, Shopify i Ecwid

U današnjem digitalnom svijetu, internet trgovina postaje nezaobilazna. Izbor prave platforme za izradu custom web shopa može biti ključan za vaš poslovni uspjeh. Bilo da preferirate WooCommerce, Shopify, Ecwid ili Spreadshop, svaka od ovih platformi nudi specifične prednosti i alate koji će vašu online trgovinu učiniti prepoznatljivom i konkurentnom na tržištu. Izrada web shopa: 5 koraka do vašeg digitalnog kutka!
Logo Woocommerce platforme za izradu web shopa
WooCommerce:

WooCommerce je besplatan dodatak za WordPress koji omogućuje kreiranje online trgovine unutar vaše web stranice. Zahvaljujući svojoj fleksibilnosti i brojnim dodacima, idealan je za sve, od malih do velikih trgovina. Integrira se s mnogim platnim sustavima.

Logo Shopify platforme za internet prodaju u web shopu
Shopify:

Shopify je sve-u-jednom rješenje za e-trgovinu koje omogućuje korisnicima brzo postavljanje online trgovine. S brojnim predlošcima i aplikacijama, pruža sve potrebne alate za prodaju proizvoda ili usluga online. Pogodan je za početnike i veće trgovce.

Logo Ecwid platforme za izradu web trgovina
Ecwid:

Ecwid je cloud-based platforma za e-trgovinu koja se lako integrira s postojećim web stranicama i društvenim mrežama. Omogućuje kreiranje trgovine na više mjesta istovremeno. Zbog svoje jednostavnosti, idealna je za male poduzetnike.

Logo Spreadshop platforme za web shopove odjeće
Spreadshop:

Spreadshop je specijalizirana platforma za prodaju personalizirane robe. Omogućuje korisnicima dizajniranje i prodaju majica, šalica i drugih proizvoda bez potrebe za zalihama. Savršen za kreativce i brandove koji žele ponuditi jedinstvene proizvode.

Naša posvećenost izradi vaše online trgovine

U KRKA – KREATIV-u, svaka online trgovina koju dizajniramo i razvijamo je odraz vaših snova i ambicija. Svjesni smo da iza svake trgovine stoji priča, vizija i mnoštvo očekivanja. Naša misija je da tu priču pretočimo u digitalnu stvarnost koja će oduševiti vaše klijente. Kroz svaki korak procesa, od ideje do realizacije, naš tim stručnjaka je tu da vas vodi, savjetuje i osigura da vaša online trgovina ne samo da izgleda izvanredno, već da i funkcionalno postavlja nove standarde. Uz nas, vaša trgovina neće biti samo još jedna u nizu, već će zasjati punim sjajem, odražavajući sve ono što vaš brand čini posebnim. Izrada web shopa s dušom: Vaš digitalni kutak KRKA – KREATIV iz Šibenika kod Nacionalnog parka Krka slapova.

FAQ (Često postavljana pitanja o Web shopu):
Što je sve potrebno za pokretanje moje online trgovine?

Osim domene i hostinga, trebat će vam i platforma za trgovinu poput Woocommerce-a ili Shopify-a, kvalitetne fotografije vaših proizvoda, opisi proizvoda i, naravno, stručnjak koji će sve to sklopiti u koherentnu cjelinu.

Koliko će me koštati izrada web shopa?

Cijena izrade online trgovine varira ovisno o vašim specifičnim zahtjevima. Svaka trgovina je jedinstvena, baš kao i vaša vizija. Kontaktirajte nas za detaljnu ponudu prilagođenu vašim potrebama.

Kako mogu optimizirati svoju trgovinu za tražilice?

SEO optimizacija je ključna za uspjeh svake online trgovine. To uključuje kvalitetan sadržaj, ključne riječi, brzinu učitavanja stranice i mnoge druge faktore. Naš tim je specijaliziran za SEO i pomoći će vam da vaša trgovina bude vidljiva na tražilicama.

Kako osigurati sigurnost moje online trgovine?

Sigurnost je od presudne važnosti u online svijetu. Koristimo najnovije sigurnosne protokole i alate kako bismo osigurali da su vaši podaci, kao i podaci vaših kupaca, sigurni.

Mogu li integrirati svoju trgovinu s društvenim mrežama?

Naravno! Društvene mreže su ključne za promociju vaše trgovine. Naš tim će vam pomoći da integrirate svoju trgovinu s platformama poput Facebooka, Instagrama i drugih, omogućujući vam da maksimalno iskoristite moć društvenih mreža.

 

Navigacija

KRKA – KREATIV je vaša agencija za moderni i učinkoviti web dizajn, uspješne SEO strategije i kreativni grafički dizajn. Razvijamo web stranice koje ne samo da impresioniraju, već odgovaraju vašim individualnim potrebama.

Naše radno vrijeme je:
Pon. - Pet. | 9 - 16 sati