Ikona za chat

Pon. - Pet. | 9 - 16 sati

0 99 - 6722 268‬

KRKA – KREATIV | O nama – Tko smo mi i što nas pokreće

KRKA – KREATIV je agencija za digitalni marketing, grafički dizajn i kreativna rješenja za promociju biznisa. Iako je službeno osnovana 2023. godine u Šibeniku, Hrvatska, naša prisutnost u ovom području traje još od 2011. godine, s prethodnim iskustvom u Njemačkoj. Tako da iako smo novi na ovom lokalnom tržištu, donosimo bogato iskustvo i stručnost stvorenu godinama rada i truda.

Naša priča i uspjesi kroz godine rada u industriji

Dragi posjetitelji,

Dozvolite nam da vam predstavimo priču iza agencije KRKA – KREATIV iz Šibenika i našeg osnivača Danijela Cvetka. Danijel Cvetko je stručnjak s više od 13 godina iskustva u području digitalnog marketinga i grafičkog dizajna.

Danijel je uvijek težio da svoju vjeru integira u poslovnu sferu. Njegova posvećenost poštenom odnosu prema klijentima, partnerima i zaposlenicima odražava kršćanske vrijednosti koje su mu važne.

Početkom 2011. godine, Danijel je započeo svoj put u industriji u Njemačkoj. Tamo je bio jedan od osnivača i direktora agencije KreativWerk sa sjedištem u Schweinfurtu. Pod njegovim vodstvom, KreativWerk je pružao uspješna kreativna rješenja za klijente diljem Njemačke.

Nakon mnogo godina uspješnog rada u Njemačkoj, Danijel se 2023. godine vratio u Hrvatsku gdje je osnovao agenciju KRKA – KREATIV. Sada svoje bogato znanje i iskustvo prenosi na ovo tržište. Osim toga, vodi i projekt stranice Solarnafolija.com, specijalizirane za solarne folije.

Zahvaljujući dugogodišnjem radu s klijentima u Njemačkoj, agencija KRKA – KREATIV donosi visoke standarde kvalitete i preciznosti u svoja kreativna rješenja koja su namijenjena kako hrvatskim tako i međunarodnim klijentima.

Hvala vam na što ste dio naše priče i veselimo se što vam možemo pomoći ostvariti vaše poslovne ciljeve.

Danijel Cvetko - Vlasnik KRKA KREATIV - O nama
Ikona za chat

KRKA – KREATIV, agencija u koju možete imati povjerenja

Iza svake uspješne agencije stoje zadovoljni klijenti. KRKA – KREATIV svakom klijentu pristupa individualno, slušajući njihove potrebe i nudeći rješenja prilagođena upravo njima. Dugi niz godina iskustva u industriji daje nam znanje, a predanost poslu i integritet osiguravaju kvalitetu i rezultate. Kao što naši klijenti ističu, s nama su dobili pouzdanog partnera za sve marketinške izazove. Želimo biti agencija u koju možete imati povjerenja i s kojom možete graditi uspješnu suradnju.

Kreativne Apple MacBook radne površine s otvorenim programima - Krka Kreativ

Naša misija i vrijednosti - što nas pokreće u radu kod KRKE - KREATIV

Kod nas, sve počinje s vama - naši dragocjeni klijenti. Svaka vaša potreba postaje naš izazov. U srcu svega što radimo je potpuno razumijevanje vaših jedinstvenih zahtjeva. Za nas, svaki klijent je više od suradnika - vi ste naš partner s kojim izgrađujemo temelj povjerenja i pružamo izvanredne i dugoročno održive usluge.
 
Kod nas, kreativnost i inovacija nisu samo riječi; to su temeljne vrijednosti koje njegujemo u svakom koraku. Vjerujemo u najviše standarde kvalitete jer znamo da su kvalitetni rezultati ono što nas vodi. Dobar dizajn, sadržaj i digitalna rješenja nisu samo sredstvo za nas, već moćno oružje za ostvarivanje konkretnih poslovnih rezultata za vas, naše partnere.
 

Široki Spektar Usluga za Vaš Uspjeh | KRKA KREATIV

KRKA KREATIV pruža širok spektar usluga u području digitalnog marketinga i grafičkog dizajna:

  • Izradu modernih web stranica i web trgovina prilagođenih vašim potrebama.
  • SEO optimizaciju sadržaja i tehničku optimizaciju brzine stranica kako bi vaša web stranica bila što vidljivija.
  • Branding, logo dizajn i sve vrste grafičkog dizajna koji će istaknuti vašu marku.
  • Google i Facebook oglase te ostale oblike digitalnog oglašavanja kako biste dosegnuli vašu ciljanu publiku.
  • Kreiranje sadržaja i copywriting za jasnu i snažnu komunikaciju s vašom publikom.
  • Profesionalnu fotografiju i video produkciju kako biste zabilježili svoju priču.
Imamo još mnogo toga za ponuditi. Trebate li više informacija o nama i našim uslugama digitalnog marketinga i grafičkog dizajna?

Navigacija

KRKA – KREATIV je vaša agencija za moderni i učinkoviti web dizajn, uspješne SEO strategije i kreativni grafički dizajn. Razvijamo web stranice koje ne samo da impresioniraju, već odgovaraju vašim individualnim potrebama.

Naše radno vrijeme je:
Pon. - Pet. | 9 - 16 sati